yang suka conteng

selepas hampir dua bulan

assalamualaikum,

astagfirullah-al-azim . last post 2 months ago ! bulan 5 tade entry langsong ! ish ish ish . melampau bbc nieh . huhu . maap laa my dear buchuk buchuk blog oii . bukan sengaja mengabaikanmu tapi kesibukkan melanda diri . huu

bulan april, may and june was the chaos months in my life ever . macam-macam benda jadi . saya redha ! (eyh, pehal banyak sangat tanda seru kat entry kali nieh hah ? )

but di saat saat akhir bulan 6 nieh, bbc da bole menarik nafas segar, lega, ghumbira, kerana semua dah selesai . jap ! semua dah selesai ke ? eyh . belom belom . report latihan industri saya tak siap lagi . huu :(

tak pe . lagi dua tiga hari siap laa . doakan bbc ok :)

nota kaki chumel : selamat kembali ;)

..bulan bintang capricorn..

2 comments:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

selamat kembali...

tak apa je...
kalau ada benda lain yang lebih utama, baiklah didulukan benda tu dulu...
kan blog nie sekadar isi masa lapang kan...

selamat menyiapkan report...
(n_n)

bulan bintang capricorn said...

hye orked :)

yes yes . blog memang utk mengisi masa lapang je pown . hee . thank you :D