yang suka conteng

bulan bintang capricorn

assalamualaikum ,

BBC back ! haha :D

selepas mendapat khidmat nasihat pakar maka dengan ini , saya , bulan bintang capricorn a.k.a bbc wanna back to blog world . huu

biase laa an , ingat nak buat rombakan besar-besaran tapi bila dipikir-pikirkan..my nickname tayah tukar kowt sebab pakar laa sangat bbc berkata " orang da kenal dengan bbc so baik teruskan je "

setuju tak ?

boring laa an asik cite comeback yang bajet hot tapi sebenarnya tak tuh an..so bek kita bercite tentang sumthing yang more comel ;)

wat happen to bbc sepanjang kehilangannya selama tolak , tambah 10 bulan tuh ?

nothing ekceli . biase laa orang study . hidup dengan kelas , buku , assignment , and bla bla . common thing an .

and now da masuk sems 4 as a student poli . sangat tak sangka kowt . bila recap balik cam baru bape bulan lepas je masuk sems 1 . hmm

sems 4 nieh bbc kena g LI ( latihan industri ) and bbc choose a land property company . not bad . best gak laa . kenal macam-macam orang . tengok macam-macam perangai . make me more matured .

bagus tak ?

bbc think bbc should stop here since bbc didnt get enough sleep last nite . tido kol 4.30 a.m , bangun kol 7.30 a.m . pe kejadahnya bbc tido lambat camtuh ? buat assignment kah ? haha . biarlah rahsia ;)

jadi apabila jam comel saya da menunjukkan pukul 11.14 p.m now , adalah lebih baik kalo saya pejamkan mata dan mula berjumpa dengan yang tersayang di alam mimpi . sukee :D

till then ,

bulan bintang capricorn ;)

4 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

HAHAH..bagus2..
bbc tu special tau..
ada sorang je bbc ni haa..
=)

- Ma StOrY - said...

wahhh ak menunggu kepulangan BBC ke alam belogger selaku rakan2 awal ak didunia maya nie... welcome back beb...

Syiela O-lala said...

wahh akhirnya. setelah sekian lama menyepi dari dunia blogging

eino syafiza said...

selamat kembali bbc . huhu . =)